Goer det selv skur på Krinnerskruer fra Nemt Fundament 2

Gør-det-selv fundament fra Nemt Fundament

Med Nemt Fundaments skruefundamenter er det nemt og ligetil at lave dit eget fundament. Vi tilbyder billige og fleksible Gør-det-selv løsninger, så du hurtigt kan sætte et fundament til din nye carport, legehus, skur, terrasse eller lignende byggeri uden for Bygningsreglementet (BR). Vores skruefundamenter er CE- og forsikringsgodkendte, så du trygt kan benytte vores løsninger.

Se prisliste for skruefundamenter for Gør-det-selv.

Det er besværligt og tidskrævende at støbe fundament til byggeri i mindre skala. Med et skruefundament fra Nemt Fundament undgår du både gravearbejde, betonstøbning og den lange ventetid. Et skruefundament kan skrues i jorden på en formiddag, og det brugervenlige produktdesign betyder, at alle kan være med.

Hos Nemt Fundaments forhandlere kan du få professionel råd og vejledning til at vælge den rigtige løsning for dig. Alle vore forhandlere tilbyder udlejning og salg af udstyr og materialer, så du hurtigt og billigt kan få dit fundament i jorden.

Ved du, hvad du skal bygge, og hvad du skal bruge fra Nemt Fundament? Kontakt din nærmeste forhandler, så du kan komme i gang med dit Gør-det-selv byggeri. Du kan afhente fundamentet selv eller vælge at få det tilsendt.

Et Nemt Fundament Håndsæt indeholder jordspyd, håndskruetrækker/maskine, bit og trekantvaterpas.

Sættet koster 500 kr. ekskl. moms at leje for en weekend eller en arbejdsuge.

Det koster 2.990 kr. ekskl. moms at leje installationsmaskinen KR E 20 per dag. Med god planlægning er det med denne muligt at installere op til 100 mindre fundamenter på en dag.

Det er også muligt at købe startpakken med et komplet håndsæt. Se prislisten her.

Når du benytter Gør-det-selv løsningen, får du de bedste og sikreste skruefundamenter samt robust værktøj fra KRINNER, DUSS og Nemt Fundament. Du kan downloade installationsvejledninger på krinnerskruen.dk, og du får altid seriøs vejledning fra professionelle udøvere, når du kontakter os.

På vores YouTube-kanal kan du se vores videoer, der guider dig til en god oplevelse med Nemt Fundament Gør-det-selv. Vi har også lavet en mindre guide til fundering af legehuse. Det er nemt og enkelt og tager kun nogle få timer.

Guide til brug af skruefundamenter på legehuse.

Nemt Fundament fraskriver sig ethvert ansvar for eventuelle skader, der måtte opstå undervejs og som følge af andres fundamentinstallationer. Ønsker du, at Nemt Fundament skal tage det professionelle ansvar, skal du lade Nemt Fundament og vores rådgivere udføre alle opgaverne. Planlægger du at bygge huse på skruefundamenter eller andre bygninger omfattet af BR, anbefaler vi, at du kontakter en rådgiver eller benytter vores professionelle stab af arkitekter og ingeniører.

Se andre projektbilleder til gør-det-selv fundamenter