????????

Kolonihave fundament

Skruefundamentet har for alvor vundet indpas i de danske kolonihaver. Det skyldes bl.a., at det med skruefundamentet er muligt at undgå gravearbejde, og at det maksimalt tager en enkelt dag at lave et fundament til en kolonihave.

Nemt Fundament tilbyder den hurtigste, sikreste og nemmeste start på dit kolonihavebyggeri. Vi har stor erfaring med fundering af kolonihavehuse. I vores faste samarbejdspartner, KB Fritidshuse, har vi en stærk relation, der sikrer, at vi altid kan levere høj kvalitet i vores fundamenter til kolonihaver.

KB Fritidshuse har i mere end 25 år leveret og fremstillet kolonihaver og fritidshuse til danskerne. Husene er af højeste standard og står ikke tilbage for et helårshus, når det kommer til kvalitet eller byggematerialer. I KB Fritidshuse har Nemt Fundament en stærk samarbejdspartner, der er en stor ressource i vores arbejde med konstant at forbedre og videreudvikle gode løsninger til kundens kolonihave-fundament.

Læs mere om vores faste samarbejdspartner.

En kolonihave er ofte placeret i dårlig jord. Det betyder dog ingenting, da skruefundamenterne (minimum 1,60 meter) til kolonihaver fra Nemt Fundament har helt særlige egenskaber og en utrolig bærevene.

Med et skruefundament sikrer du, at haven ikke bliver ødelagt af gravearbejde, og hvis kolonihaven en dag skal flyttes, er det nemt og hurtigt at skrue fundamentet op af jorden.

Nemt Fundament tilbyder at indhente alle nødvendige oplysninger, før vi installerer dit fundament. Du er naturligvis også velkommen til selv at afmærke funderingspunkterne, før vi kommer og skruer fundamentet i jorden.

Foruden skruefundamenter forhandler Nemt Fundament også solcellelamper uden kabelføring fra Photinus, som kan installeres direkte på vores skruefundamenter.

De miljøvenlige lamper kræver ingen strømforsyning. I en kolonihaveforening kan solcellelamperne fx placeres direkte i hækken, så de ikke fylder på stien.

Lamperne med solceller kan installeres hurtigt og nemt på skruefundamenterne uanset type af belægning. Det tager kun Nemt Fundament én dag at installere 20 solcellelamper, og både fundamentet og monteringen af lampen kan laves hele året rundt.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Se andre fundamentprojekter til kolonihaver