Skruefundament

Ledige stillinger

Vil du videre ud i verden under jorden?

Hele byggebranchen ønsker et Nemt Fundament

Nemt Fundament i Hareskovby er specialister i skruefundamenter, som er en ny type mikrofundamenter til mindre byggerier og op til 2 etagers træhuse – so far. Vi tilbyder bedre økonomi og klimaregnskab til alle vores kunder og de rigtig mange potentielle kunder inden for forskellige forretningsområder i flere lande. Vores markedspotentiale er ikke udnyttet, men vi ved hvad der skal til – og vi vil gerne videre ud i verden med dig.

Nemt Fundament forhandler det originale og markedsførende kvalitetsprodukt, KRINNER Schraubfundamente GmbH. Nemt Fundament er den faglige og kommercielle frontløber i markedet, der fagligt og praktisk støtter vores struktur af forhandlere i DK, ISL, FO og GRO med konsulentopgaver i andre lande.

Nemt Fundament er verdens førende skruefundament-virksomhed og den udvikling skal understøttes af dig.

Vi søger derfor en projektleder eller en anden titel, der kan hjælpe.

Du kan have mange uddannelser og erfaringer, ingeniør, konstruktør, praktiker ol. eller flere køn, men det er vigtigt, at du har It kompetencer, tegne- og regnekompetencer og at du har markedsforståelse og en fornemmelse af digitale markedsmodeller og… kan arbejde i en vækstvirksomhed med indtil videre blot 4 ansatte.

Vi er meget omhyggelige med at det vi laver er i orden – juridisk, teknisk, etisk, og praktisk. Fagligheden styrer vort samarbejde. Da skruefundamentering er et nyt fagområde, skal du bruge evnen til at kombinere det, du ved, gælder nu, med det du tror, vil virke i fremtiden.

Send en kort ansøgning til:

Dir. Rune Roepstorff Nissen
Cand.mag. og tømrer

Nemt Fundament ApS
Gammel Hareskovvej 279
Telefon: +45 2872 7306
Direkte: +45 3171 3392
Mail: rune@nemtfundament.dk
www.nemtfundament.dk
www.KRINNERskruen.dk
www.facebook.com/nemtfundament.dk

I Nemt Fundament arbejder vi med skruefundamenter fra KRINNER. Skruefundamenter er et kvalitetsprodukt og en seriøs konkurrent til traditionelle funderingsløsninger. Med skruefundamenter sikrer vi fundering, der både er holdbar, enkel at installere og skånsom mod miljøet. Du kan bl.a. læse mere om Nemt Fundament og om KRINNER her på hjemmesiden.