Træhus på skruefundament

Samarbejd med Nemt Fundament

Lad din bygge- eller håndværksvirksomhed samarbejde med Nemt Fundament

Nemt Fundament er et forsikringsgodkendt fundament, som nemt og billigt kan installeres på langt de fleste former for byggeri. Vi har allerede samarbejdsaftaler med mange bygge- og håndværksvirksomheder, og vi vil gerne have flere. Der er flere forskellige former for samarbejde, som du kan læse om nedenfor.

Nemt Fundaments skruefundamenter er lige så stærke og sikre som et betonfundament. Vores produkter er CE-godkendte og dermed også godkendt til stålbyggeri.

Et skruefundament er nemt og hurtigt at installere, og du og dine svende sparer mange timer. I undgår det tidskrævende arbejde med bl.a. at grave, blande beton, fiksere pæle og køre overskydende jord væk. I sparer også den lange ventetid, hvor betonen hærder og kørslen frem og tilbage mens det pågår.

Vi anbefaler, at du læser vores materiale til bygge- og håndværksvirksomheder:

Spar tid og penge med skruefundamenter fra Nemt Fundament

Du er altid velkommen til at kontakte Nemt Fundament, hvis du skulle have spørgsmål eller kommentarer.

Samarbejd med Nemt Fundament

Bliv skruefundamentmontør
Køb af skruefundamenter og tilbehør samt leje af værktøj sørger du for, og du er ansvarlig for alle dele af skruefunderingsarbejdet. Vi leverer alle produkterne til dine byggepladser i henhold til Produktansvarsloven. Nemt Fundament tilbyder et kursus i korrekt installation, men har dog intet ansvar for fx bæreevner, holdbarheder, tidsplaner, din egen sikkerhed m.m.

Lad os installere fundamentet
Nemt Fundament udfører fundamentet og er ansvarlig for installationen under Produktansvarsloven. Du er ansvarlig for beregninger på bæreevner, holdbarheder osv. Nemt Fundaments certificerede installatører er ansvarlige for at udføre den aftalte opgave korrekt inden for aftalt tid.

Lad os varetage projektet
Nemt Fundament indgår i projektet med ingeniører og geoteknikere og opfører byggerier, der lever op til kravene indenfor dansk byggeri og under Bygningsreglementet.

Priser
For bygninger i kategorien ’småhuse’ i træ, f.eks. sommerhuse, kolonihaver og legehuse gælder det typisk, at skruefundamentløsningen koster det halve af, hvad et fundament i beton ville koste.
Desuden skal du beregne meget kort tid til etablering af skruefundamentet. Hvert skruefundament kan etableres på under 3 minutter.

Nemt Fundament sælger også tilpasset værktøj og materialer til skruefundamenter.