Nemt Fundament forhandler solcellelamper

22.12.2016

Foruden KRINNER’s skruefundamenter forhandler Nemt Fundament nu også solcellelamper uden kabelføring fra Photinus, som kan installeres direkte på vores skruefundamenter.

Lamperne er især velegnet til parkeringsanlæg, stier, veje og steder med øde beliggenhed – fx i kolonihaveforeninger.

De miljøvenlige lamper kræver ingen strømforsyning. I stedet er der tale om LED belysning, som får strøm fra solceller, med en lyskilde af højeste kvalitet.

Solcellelamperne har et integreret batteri, der oplades om dagen, og energien bruges først, når det bliver mørkt. Det giver godt lys hele aftenen – også i dårligt vejr.

I en kolonihaveforening kan solcellelamperne fx placeres direkte i hækken, så de ikke fylder på stien.

Lamperne med solceller kan installeres hurtigt og nemt på skruefundamenterne uanset type af belægning. Det tager kun Nemt Fundament én dag at installere 20 solcellelamper, og både fundamentet og monteringen af lampen kan laves hele året rundt.

Mange ejere af kolonihaver har allerede fået øjnene op for skruefundamentet, fordi det maksimalt tager én dag at lave et fundament til et kolonihavehus, ligesom haven ikke bliver ødelagt af gravearbejde. Sidstnævnte gør sig også gældende, når solcellelamperne fra Photinus skal installeres.

Har du eller din haveforening brug for en god og bæredygtig lyskilde med lang levetid, minimal vedligeholdelse og et elegant design? Kontakt Nemt Fundament, hvis du vil bestille eller høre mere om produkterne og mulighederne.