Solcellepark på skruefundamenter

21.11.2016

Nemt Fundament har for nylig leveret solcellestativer og installeret skruefundamentet til en større solcellepark for Faxe Vandværk og MUNK Energy.

Solcelleparken består af 200 solcellepaneler. Til projektet har Nemt Fundament anvendt 70 skruefundamenter af typen KSF S, der ca. er tre meter lange.

Det tog under to dage at etablere hele fundamentet til solcelleparken på grund af skruefundamentets simple og hurtige installation. Herefter kunne MUNK Energy selv montere stativet, opsætte solcellepanelerne og tilslutte systemet.

Den tyske virksomhed KRINNER, som har opfundet skruefundamentet, er verdens største producent og opstiller af solcelleparker. Fordelen ved at vælge skruefundamenter til solcelleparker er, at du er garanteret et system, der er efterprøvet, pænt, nemt at installere og lever op til de gældende krav.

Du kan købe solcellestativer hos Nemt Fundament, der nemt kan stilles på de skruefundamenter, som Nemt Fundament gerne installerer.

Skruefundamentet har en meget lang holdbarhed og er bæredygtigt, da det kan genbruges. Hvis solcelleparken skal flyttes på et senere tidspunkt, kan det gøres nemt, hurtigt og for få midler.